אבא בוגד

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/07/2002 | 14:22 | מאת: מאי

אני נשואה מיזה 3 שנים כל הזמן המחשבות שלי רצות בפחד שבעלי יבגוד בי. לא שיש לו סיבה חוץ מיזה שלאחר הלידה לא רזיתי אני לא שמנה אבל מלאה תעזור לי להפסיק את המחשבות האלו כשמסביבי אני שומעת על המון בגידות וגירושין אני לא רוצה להגיע למצב הזה אנחנו ביחד 11 שנה ולא ידוע לי על איזו שהיא בגידה בתקופה הזו אבל בגלל שאני כל הזמן מדברת על זה איתו אני מפחדת שאני דוחפת אותו לזה . אני אפילו מקנה בחברות הטובות שלי שהם רזות ובעלי מפרגן להן. עזור לי בבקשה

שלום רב, אני קולט מהפניייה שלך שלושה נושאים: עניין המשקל והמראה האישי, היחסים עם הבעל לאורך השנים, והפחדים שלך מהבגידה שאמורה להתרחש. עניין המשקל הנו "פרקטי", דהיינו תלוי לא רק בדיבורים ובמחשבות. הרבה (נשים, וגם גברים), שיפרו את בטחונם העצמי עקב שינוי לטובה במשקל ובמראה. אפשר להתחיל בתהליך שכזה ללא דיחוי, וטוב יהיה אם בעלך יסייע. עניין היחסים עם בעלך, וכחלק מזה - גם השיחות ובעיקר המחשבות שלך על בגידה - יוכלו לקבל תפנית חיובית בסיוע של יעוץ אישי (לך, ורצוי לשניכם) בעל אופי קצר מועד, וממוקד בהבנת מהות הזוגיות שלכם כעת, ובדרכים להעשרתה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה