תשוקה....

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/07/2002 | 11:38 | מאת: סיגל

שלום, יש לי בעיה - קולגה מהעבודה התחיל איתי (הוא נשוי) ואני שיתפתי פעולה (רווקה ללא בן זוג). לא שכבנו אולם היינו מאד קרובים לזה. כרגע הוא קצת נסוג ואילו אני, נותרתי עם החשק. מה עליי לעשות - האם לנסות להחזיר את המצב לקדמותו או להמשיך הלאה? אני מרגישה שעכשיו הוא בגדר פנטזיה שדיי "תוקעת" אותי - אני קצת מאוהבת בו, מפנטזת עליו וחושבת. אני מפחדת שעד שלא אממש את התשוקה, איתו, לא אוכל להמשיך. מה עושים???

שלום רב, הרשי לי להיות קצת פסיכולוג... למה את שואלת? מה בעצם מונע ממך להשיב לשאלותייך, דהיינו להחליט? למה מימוש תשוקה כרוך ב"אני מפחדת"? לכשתשיבי, ולא ב"כן" ו"לא", אלא בפרוט שמאפשר להבהיר עמדות ותחושות - יתכן ואוכל לאמר: מקווה שסייעתי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

17/07/2002 | 19:34 | מאת: סיגל

תחילה, תודה. כנראה שלא הבהרתי את עצמי בצורה טובה - אני לא מפחדת ממימוש התשוקה אלא נהפוך הוא - אני מפחדת שאם לא אממש אותה, היא תהיה בעוכרי קרי, לא תתן לי להמשיך הלאה בקשרים רגשיים אחרים. השאלה , האם מצב כזה הוא אפשרי - האם יש פנטזיות שיכולות לתפוס אותנו כ"כ חזק עד כי הן אינן מאפשרות לנו לשים אותן בצד ולהתרכז בדברים אחרים. לשאלתך, אני מאד מאד רוצה לממש אך הפעם הצד השני לא משתף פעולה (קודם הוא מאד חשק, ניסינו אך הוא טען שאני לא מספיק בשלה לכך) ולכן הוא "מחכה" עד שאתבגר... אבל מה עליי לעשות בינתיים? לשבת על הגדר?

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה