זוגיות בין ההורים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

15/07/2002 | 11:26 | מאת: דנה

שלום, הוריי הם בני 50+ ומזה כמה שנים מצבם הכלכלי התדרדר מאוד והזוגיות שלהם נפגעה מאוד היום המצב מאוד גרוע הם כמעט ולא מדברים הייתי רוצה לדעת האם יש יועץ נישואים במסגרת קופת החולים שאפשר להפנות אותם איליו ( קופ"ח כללית )

שלום רב, מסופקני. יש שירותי תמיכה פארא-רפואיים של עו"ס, אבל במקור העניין נועד כדי לתמוך בחולים שמטופלים במשפחה במקום במתקן אישפוז, כך שלא סביר כי יקצו לך אנשים מהצוות הזה, במסגרת השירות הזה. מה שכן קיים זה סיוע כספי לשירות פסיכולוגי. הקלות של קבלת ההשתתפות הכספית משתנה מסניף לסניף, לפי מעט הנסיון שיש לי, ונדרשת לכך מעורבות רופעא המשפחה, ולא נראה לי כי ענייני זוגיות "יעברו" את מכשול המסננת הפורמלית. רצוי לנסות במחלקת הרווחה של הרשות המקומית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

21/07/2002 | 10:09 | מאת: ליאורה

ניתן לברר בקופת חולי ם לגביי עובדת סוציאלית מטעמם... ייתכן ותוכל לעזור בנושא הזוגיות... בהצלחה!

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה