הודעת פתיחה לנכנסים לפורום

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

שלום רב, אשמח לסייע בענייני זוגיות, קשרים בינאישיים משמעותיים, לחצי תעסוקה, ודילמות בקריירה האישית. תוכלו לראות יותר על תחומי העיסוק שלי, ועל הרקע האישי, באתר www.dr-yosi.com בד"כ אהיה באתר בין פעם לפעמיים ביום, כך צפוי שמענה ממני יתקבל במהלך היממה הקרובה למועד בו תשאירו את פנייתכם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/04/2002 | 10:24 | מאת: ש נ ה ב

שלום לך רציתי לאחל בהצלחה. יש בי דילמה הקשורה לקריירה האישית שלי, אפנה אליך כשמצב הרוח הכללי ישתפר. היום כל כך עצוב, אפילו אין חשק להקליד... ש נ ה ב

שלום, וגם תודה על הסיפתח. נכון שמצב רוח משפיע, וככה זה החיים, אבל למען מצב הרוח, אסור לדחות הכל, אחרת לא ננצח. אז בתקווה שיהיה לך מהר כוח, אשמח לשמוע ממך ד"ר יוסי אברהם

27/05/2002 | 11:13 | מאת: שלי

שלום אני בת 30 כרגע ביחסים עם בחור בן 26 התחלתי להתאהב בו והוא בי אבל מהרגע שגילינו את זה אנחנו כל הזמן מנתחים את המצב ומדברים על מה שאנחנו מרגישים. זה מכניס אותי ללחצים איומים שבא לי פשוט לעצור הכל ואולי לאבד אותו. זה מעלה בי המון שאלות ותהיות על עצמי וגורם לי להתמודד עם פתיחות רגשית שמעולם לא התמודדתי עימה. הדבר קשה מאוד ואף גורם לי ללחצים פיזיים אני יודעת שכל מה שצריך זה להרגע ולא לחשוב מידי. אבל קל להגיד.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה