פנטזיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/07/2002 | 01:38 | מאת: ליאור

שלום לשוכני הפורום אני נמצא בעיצומה של מערכת יחסים מזה שנה לאחרונה התברר לי שחברתי מפנטזת על אחרים (אני חושב שאני יודע על מי) בזמן שאנחנו שוכבים וגם כשהיא לבדה (היא לא יודעת שאני מודע לכך - שמעתי על כך מאחותה - מקור מהימן בצורה מוחלטת) מאז קשה לי להרדם ואני מוטרד במקום עבודתי ואני לא יודע אם כדאי לפתח את הנושא הזה איתה האם זה נורמלי? מדוע היא לא מספרת לי זאת למרות שסיפרה לאחותה ולחברות? מה לעשות? אנא, עזרו לי אני חסר מנוחה ואינני רוצה לפגוע בה כי אני אוהב אותה. תודה לכם, ליאור.

שלום רב, לפנטז על אחרים/ות זה אחל'ה. לשוחח על זה עם האחות, ולא עם הפרטנר, זה ממש ההפך מאחל'ה. אני משער שאם התקשורת ביניכם תהיה מספיק אינטימית, כמו שבינה לבין אחותה - הפינטוזים כבר יהיו עליך. אז יש כיוון של התחלה, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

03/07/2002 | 13:40 | מאת: ליאור

תודה רבה לך, ד"ר יוסי אברהם. כיצד עלי לפתח נושא שיחה זה, אם בכלל? מה עלי לשאול ואיך? אינני רוצה שתדע כי אחותה היא אשר סיפרה לי...

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה