זוגיות במשבר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/06/2002 | 22:25 | מאת: שיר

אני נשואה כמעט שנה בהתחלה הכל היה טוב ויפה אבל לפני כמה חודשיים בעלי התחיל לעבוד שעות רבות ביום וחוזר מאד מאוחר המצב ממש קשה והוא מעדיף את העבודה עלי האם המצב הזה הוא גירושין או יש אפשרות אחרת לפתור את המצב ? אשמח לשמוע תשובה תודה שיר

שלום רב, לפעמים התרכזות בעבודה היא, אכן, סימן להתרחקות מבן/ת הזוג. אבל: לפעמים זו תוצאה של הגברת המחוייבות לקידום הכלכלי של המשפחה. כדאי שתדברו על זה. גם אם יש התרחקות - כדאי לברר על מה ולמה זה קורה. אין מעשה שכולו טוב או רע. יש כוונות. התקשורת ביניכם חשובה כדי לברר כוונות. על כל נושא כדאי לדבר. אם התקשורת אינה זורמת, רצוי לנסות להיות "מדובבת", ע"י רוך והתעניינות. אם זה לא מניע את התהליך - כדאי לפנות ליעוץ. גרושין זה מצב של אין פיתרון. יש הרבה אפשרויות של פיתרון, לפני הצמב של אין-פיתרון. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה