הורים של בעלי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/06/2002 | 17:54 | מאת: הלן

לא סובלת את ההורים של בעלי הם מעצבנים אותי נורא אבל הוא מאוד -מאוד מעריך אותם(לפי דאתי אין על מה אבל כך הם חינכו אותו) אנו רבים הרבה בגלל זה . אני רק אחרי לידה-ניתוח קיסרי רוצה שקת ומנוחה ואימא שלו באה ויושבת לא עוזרת רק מפתפתת בלי סוף ונותנת אלפי עצות טיפשות במקום לעזור.אחרי ביקור שלה אני מותשת מתנפלת על בעלי מבקשת לשחרר אותי מביקורים שלה, הוא אומר שאני מרחיקה אותו מההורים אומר דברים מגעילים על אימא שלי אנו רבים ונעשים מרוחקים וזרים אחד לשני .מה לעשות?

06/06/2002 | 22:15 | מאת: adi

הלן, תנסי לשבת ולדבר אתם. אולי זה יכול לעזור. עדי

07/06/2002 | 07:14 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, פעמים רבות יש חוסר פרופורציה בהערכת הורי הבעל/ האישה - כי יחסי בני הזוג אינם "בסדר", ואז הרבה דברים טעונים מתנפצים לעבר הכתובת הלא נכונה. תבדקי אם זה מה שקורה גם אצלך. כללית, לאחר לידה כלשהי, ובעיקר לאחר לידה קיסרית, יש ציפייה מהבעל שיתן את מלוא תמיכתו. אם ציפייה זו נשארת רק עם העזרה הטכנית מצד האמא שלו - הרי שצפוי כי האמא ומעשיה יתקבלו לא ממש בברכה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה