בחירת מקצוע ולימודים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/05/2002 | 12:05 | מאת: באמי

שלום, אני כרגע בתהליך החלמה מפוסט טראומה ודכאונות קשים. כחלק מתהליך השיקום המליצו לי על לימודים. הנטיה שלי ללכת על לימודים ריאליים גבוהים. אולם מה שמרתיע אותי יותר מהכל זה לעבוד עם אנשים. אני פוחדת להפגע מאנשים, ולכן נמנעת ליצור קשרים, חברויות וכאלה. שאיפתי היא לעבוד לבד, לא עם אנשים. באילו מקצועות כדאי לי להתעניין? איזה עבודות ישנן בהן אין צורך בתקשורת עם אנשים? איזה תחומי לימוד גבוהים אינם תובעניים מדי? למשל, פעם פעמיים בשבוע.

שלום רב, טוב שאת כבר בכיוון של קדימה. אבל, לצערי, לא אוכל לסייע: עניין ההכוון המקצועי-תעסוקתי יכול להפתר רק ביעוץ אישי "אמיתי", ולא וירטואלי אנונימי. אם תרצי הכוונה לשירות כזה, פני במייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) בציון מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה