בעיה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/05/2002 | 08:33 | מאת: נטע

מבקשת את עצתך. אני נשואה + תינוקת לפני כמה ימים בעקבות ויכוח חטפתי בוקס מבעלי בנוכחות אדם שלישי. (הויכוח היה בינו לביני תוך כדי התערבות בעלי שאשתוק) הייתי המומה ומושפלת מן התגובה האלימה (למרות שזה כבר קרה פעם אחת בעבר) ומן העובדה שזה קרה בנוכחות אדם זר. איני יודעת מה לעשות וכיצד לנהוג. דיברתי עם בעלי שברצוני שהוא יעבור טיפול אך הוא טוען שמעולם לא הרים יד על אדם אלא רק עלי כי רק אני מרגיזה אותו. זה נראה לי תירוץ זול. שמתי לב שהוא מתרגז על הילדה באופן מוגזם ולא פרופרציונלי לגילה ולהבנתה. האם לעזוב?

שלום רב, לכל איש מקצוע יש גם את ערכיו האישיים, שבהחלט משפיעים על מקצועיתו. לדעתי עלייך לעזוב, עדלהסדרת טיפול הולם. אל תהיי שותפה. בעלך הראה דפוס התנהגות שאינו חד פעמי, וגם מראה את עמדתו העקרונית החיובית כלפי התנהגות כזו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה