זוגיות בין 2 בנים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/05/2002 | 17:30 | מאת: קרלמרקס

שלום לך , מהם הגורמים לכך , לדעתך , שזוגיות בין 2 בנים נדירה יחסית ? הקשרים במקרה הטוב מחזיקים מספר שבועות או חודשים וזהו. מקרים נדירים מאוד מחזיקים יותר. האם זה קשור למבנה הגנטי של הגבר? האם הזוגיות הזאת מראש מועדת לכישלון ? האם בגלל ההומופוביה של הסביבה ? האם הגבר ( ולא משנה נטייתו המינית ) מטבעו לא בנוי לקשר יציב ולנאמנות ? מדוע אצל האישה ובמיוחד בין 2 נשים זה בדיוק הפוך עפ"ר ? מה דעתך ?

שלום רב, אינני יודע על אלו נתונים אתה מסתמך; האם אכן זה כך? אין לי תשובה לתשובתך. קח בחשבון כי ביחס לזוגות הטרוגניים יש גם כן פערים בין עובדות ומיתוסים, ועניין הגבר שאינו רוצה ביחסים לטווח ארוך לעומת האישה שכן רוצה - -הוא ממש מיתוס, שאין לו אחיזה בעובדות. אשמח אם לגולשים שקוראים את התכתובת הזו יש מה להוסיף, כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה