אהבה צעירה אהבה כואבת

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/03/2023 | 19:57 | מאת: הילה

היי, אני ממש צריכה עזרה.. קודם כל אני בת 20 ולפני שנה וחצי הכרתי מישהו מדהים ומהמם, החודשיים הראשונים היו פשוט וואו לפני הזוגיות הכרנו חודש וחצי וא נפגשנו אחרי חודש נהיינו זוג.. בעבר הייתי בזוגיות כואבת שכללה בגידה ועשיתי שטויות כמו ילדה קטנה ובן הזוג הנוכחי שאיתו אני כבר שנה וחצי לא ידע ולא רציתי להגיד כי זה לא משהו שתבטלי בו ואם הזמן בוא התחיל לשאול אותי ואני שיקרתי כי לא רציתי לדבר על זה כי נכוותי גם בדרך השטותית הזו.. עם הזמן נודע לו דברים אחרי זה סיפרתי לו ויש מישהו שאומר לו דברים לא נכונים עליי ככה הבנתי, ומשום ששיקרתי בהתחלה הוא לא מאמין לי אנחנו בזוגיות אבל לא מפורסמת דרכו ברשתות החברתיות כבר שנה פלוס ויש לנו הרבה קשיים, אני היחידה שמרגישה שנלחמת וזה לא יאבד כי בכל זאת זאת אשמתי שהגענו למצב הזה הוא באמת מדהים, הההורים לא אוהבים אותו בגלל שהוא היה עושה שטויות והייתי בוכה הרבה בגללו כי הוא מקור העוגן שלי.. הוא בגד בי פעמיים אבל אחרי זה אמר לי אז ככהה שהוא חושב שזה בסדר כי הוא אמר לי אבל אני יודעת שזה לא בסדר וגם אני לא הייתי בסדר ואני מודה בזה ואמרתי לו אלפי פעמים שאני מתטערת אבל כל פעם קופצים לו תסביכים, הוא לא לוקח אותי כשהחברים שלו יוצאים או מפרסם אותי ברשתות החברתיות כדי שבכיביכול לא יגידו לו משהו עליי שהוא לא ידע לפני ממני.. הייתי בקשר עם מכר בפרידה שהייתה לנו באמצע הזוגיות והוא לא ידע ועם הזמן הוא גילה, לא נפגשתי עם אותו מכר או היה לי איתו משהו רק שיחה טלפונית והוא כעס נורא, היום הכל בסדר אפשר לומר, אני גרה איתו אבל לא ראיתי את המשפחה מלא זמן ככה שאני בקשיים עם המשפחה וגם איתו מידי פעם אני מפחדת שכשאני אצא מהבית אז הוא לא יכניס אותי או שיריב אילי או שיפרד ממני או משהו כזה ובחיים לא דיברתי עם גבר מאחורי הגב שלו או ניפגשתי או בגדתי בו למרות שהוא בי פעמיים, הוא היה מדבר עם בנות וכל זה ואני הרגשתי שמגיע לי ההתנהגות הזו אחרי מה שעשיתי ששיקרתי ואני לא יודעת מה לעשות איך להתנהל אני כל הזמן מרגישה פגועה ברגשות לי ומרוחקת ממנו כאילו ממש קשה לי איתו ואני מאוד אוהבת אותו ואני מרגישה שהוא רגיל אליי אפשר בסקשה עזרה וניתוח של הזוגיות שלנו ממה שסיפרתי כאן תודה רבה מראש על המענה :)

05/03/2023 | 20:02 | מאת: הילה

אציין שהשטויות שעשיתי היו לאחר הזוגיות ואז הכרתי את בן הזוג הנוכחי שלי

אכן צר לשמוע על התנהלות העניינים. את חיה חיים של בוגרת, אבל מבחינה רגשית, את הרבה שנים מאחור. ממה שאת מספרת ניתן להסיק שחייך במסגרת הזוגית הנוכחית אינם מתנהלים כראוי, ולכן עצתי שתהיי חזקה ותעזבי הכל מאחוריך. מוטב שזה יהיה מוקדם וללא הסתכלות אחורה. טוב יהיה עם תגורי לבד חודש-חודשיים ולאחר מכן, או באמצעות המדור הזה, או על ידי מפגשים פנים אל פנים עם איש/ת מקצוע, תכיני את עצמך לזוגיות בוגרת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה