מחפש פעילות חברתית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/10/2021 | 21:47 | מאת: אייל

שלום לכם !!! אני מתמודד עם שלל בעיות אלו ואחרים .. הבקרים שלי בעיקרון פנויים ואני כל הזמן סביב עצמי . אשמח לרעיון לעשייה בבוקר אציין שאני מתחיל לעבוד מהשעה 14 עד 118 בת.אביב ואני מתגורר בבני ברק תודה רבה .. פעילות חברתית מאוד חסרה לי .

קורסים שבהם יש שילוב של למידה ופעילות קבוצתית, מהווים כיוון אחד. לדוגמה: יזמות עסקית, בישול, התעמלות אורטופדית. התנדבות למשהו שאתה טוב בו, או רואה את הפעילות כמטיבה לזולת, מהווה כיוון אחר. לדוגמה: תיקוני בית לקשישים או למשפחות שהכנסתן נמוכה, קריאת ספר לעיוור, סיוע לספרנים בספריה ציבורית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

17/10/2021 | 22:37 | מאת: אייל

תודה לך דר יוסי !! השאלה היכן אני מוצא את הפעילויות עליהם המלצת ?? אציין שאני מתמודד לאחרונה עם חיידק בקיבה וסוג של כמו עצירויות למינהם תודה לך ומה היית מציע לעשות

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה