עד איזה גיל ניתן להכיר...

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/01/2021 | 13:33 | מאת: .....

היי, אני גבר רווק בלי זוגיות, רציתי לשאול עד איזה גיל ניתן להכיר נשים ולהיות בזוגיות איתן? האם יש נשים פנויות בכל הגילאים? קשה לי להכיר נשים מאוד.

אין מגבלת גיל. גברים וגם נשים מכירים ומפתחים זוגיות עד גילאים מאוחרים כמו 80 וגם למעלה מזה. מעבר למגורים משותפים, וגם נישואין, בבתי אבות, מתרחשים ללא הפסק. כדאי לך להסתייע בפסיכולוג / ית חברתי או קליני. אין סיבה שלא תגשים מה שנפשך חפצה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה