כמו הקודם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/05/2002 | 22:54 | מאת: adi

היי יכול להיות שאני רוצה מישהו רק בגלל שהוא דומה למשהו שיצאתי איתו ומאוד אהבתי אותו ?. שניהם קרחים עם עינים כחולות . אני נורא נמשכת אליו אבל פוחדת להתחיל איתו .כי אני פוחדת שהוא יברח אחרי כמה זמן שיכיר אותי בדיוק כמו הקודם לו. מה כדאי לעשות? תודה.

שלום רב, התאהבות במישהו אינה צריכה להיות מאותו הדגם של התאהבות בטעם של קפה מסויים, או מוסיקה מסויימת. פנייתך קצרה, אבל מה שאני מקבל ממנה זו התרשמות כי יש אצלך חוסר בטחון בסיסי לגבי מי את, ומה את צריכה, בהקשר הזוגי. אם זה אכן כך, עצתי לך שתסתייעי בפנייה לאיש/ת מקצוע, כדי לברר עניינים אלא. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה