הכרתי מישהו והרסתי את הכל...

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/11/2017 | 10:51 | מאת: נועה

שלום, עשיתי מעשה מטופש, הכרתי מישהו שראה אותי במציאות ואז התחיל איתי באתר הכרויות ההודעות שלו מהתחלה היו נורמליות התעניין לגבי היה נשמע נחמד היה נשמע באמת מתעניין ומדבר לעניין, הוא רצה שניפגש וקבענו יום באותו יום שלח לי הודעה..שאל שוב אם ניפגשים אמרתי לו שכן.. הוא נראה הטעם שלי וגם לפי ההודעות זה גבר שאני רוצה, כדי לוודא מה כוונותיו שאלתי אותו מה נעשה בפגישה הוא אמר"נהיה באוטו חח נחליט כשניפגש" מכאן הכל הידרדר ניסיתי לרמוז לו כל מיני דברים מיניים כדי להפיל אותו ולראות אם הוא מודה שהוא מחפש סקס בפגישה ראשונה, הח הוא אמר באוטו אז חשבתי שהוא רואה בי סטוץ לכן זרמתי איתו הוא שאל אותי מה אני אוהבת וכו.. הוא רצה לצאת אליי וכבר היה מוכן לבוא אבל מרחתי אותו בהודעות ואז כתבתי לו "הסתלבטתי עלייך מה חשבת שאני רק סקס?" הוא התעצבן על התרגיל שלי וגם אמר לי שאני טרנסית ודיבר אליי בלשון זכר ואמר לי תוכיח שאתה לא גבר (יש הרבה טרנסיות באתר שנראות כמו נשים) וגם לא עניתי לו לטלפון וכמה דברים הין לו חשודים אז הוא חשב שאני טרנסית והוא רצה הוכחה שלא ואמרתי לו במילא אתה מחפש רק סקס מה זה יתן לי אז הוא אמר יאלה אל תשגע אותי ביי. אני מרגישה רע עם עצמי מרגישה שפגעתי בו ובעצמי יותר!! לא רציתי שהוא ישנא אותי, אם הייתי מציע שנעשה משהו כמו לצאת למקום ציבורי הוא היה מסכים? אני מרגישה שפיספסתי פה גבר טוב שגם יש בו דברים שאני אוהבת אבל התנהגתי באיפולסיביות וילדותיות. אי לי סיכוי איתו?

לא נראה לי שעשית מעשה מטופש, וגם לא נראה לי שפיספסת משהו. כן נראה לי שאת צריכה לשפר את האופן בו את מחפשת בן זוג באתר הכרויות. ראשית, טוב אם תתקשרי במספר קטן של אתרי הכרויות, שהם סולידיים. שנית, מפגש ראשוני צריך להיות במקום פומבי. אחרון חביב: החלפת מידע קצרצר אודות הרקע האישי ורעיונות למיקום מפגש זה או-קיי, אבל דיסקוס ענייני סקס זה נו-נו. כדאי שתחפשי מקורות אינטרנטיים שמדריכים איך ומה צריך לעשות באתרי הכרויות, ומה לא. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

18/11/2017 | 20:36 | מאת: ...

אם כך לדעתך הוא רק חיפש סקס?

שניכם השתמשתם בתקשורת שמתאימה למי שמחפש רק סקס. טוב תעשי אם לא תתיחסי למה שהיה אלא למה שיהיה בעתיד. עצתי לך שתקליקי ב גוגל את החיפוש: 'כללים לשימוש באתרי הכרויות' ותלמדי כיצד לשפר את הסיכוי למצוא בן זוג ראוי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה