לא מוצא את עצמי מבחינת קריירה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/09/2017 | 15:29 | מאת: דודי

שלום, אני קרוב לגיל 40 ולא מוצא את עצמי מבחינת תעסוקה אני עושה קורס מקצועי חושב שזה המקצוע שאני יסתדר איתו..וישר מתחיל לחשוב על מקצועות אחרים שהם או יותר קלים או יותר עבודה נקייה ..עשיתי כבר עשרות קורסים ב20 שנה אחרונות..זה מאוד מתסכל ..שכול פעם מקצוע אחר מושך אותי מה כדי לעשות כדי להשאר באותו תחום?? תודה דודי

עפ"י הגישהפסיכולוגית, ההתאמה בין אופי / אישיותך ובין אופי העבודה, היא המפתח לאריכות ימיך בתעסוקה מסוימת. לדוגמה: הנטיה והרגשת הסיפוק מהדרכת אחרים והנחלת הידע שלך אליהם תחזיק את המורה שנים רבות במקצוע. אבל מי שהלך ללמוד הוראה בגיל צעיר ובעצם רוצה להיות ממציא, יזם או סוחר - סביר כי ינטוש את מקצוע ההוראה בהקדם. ומכאן התשובה הספציפית אליך: אם זה עוד לא קרה - פנה לשרות התעסוקה ל 'אבחון תעסוקתי'. וודא שאתה נמצא בתחום התעסוקתי המתאים לך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה