אי הבנה של בן זוגי כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/05/2017 | 19:39 | מאת: דנה

ערב טוב בזוגיות ארוכה של מעל 6 שנים עם אותו אדם. היו פרידות וחזרות. אבל המצב התייצב. חשוב לציין כי בן הזוג דיי מתנדנד במצבי הרוח. חשוב לציין כי איבד את אמא שלו לפני חצי שנה בערך.. לפני שבוע היינו יחד עם אביו בים המלח והיה בסדר הכל זרם היה כייף וטוב.. יום לפני הנסיעה הוא חזר מאד עצבני ותקף אותי ללא הרף.. בנופש הדברים היו בסדר כמה שאפשר.. ופתאום מיום שני הוא מאד מרוחק ממני הוא לא מדבר אלי יפה לא ממש מתקרב. רק מדבר כלפיי בכעז לא ברור.. ופתאום מדבר רגיל. אבל אני מרגישה שמשהו לא כשורה ואיני מצליחה להבין למה וזה עושה לי מאד רע. אתמול הוא זרק לי את יכולה לחזור להורים שלך מצידי ועכשיו. אשמח למענה וארחיב במה שצריך

הדבר הכי אמין לניבוי התנהגות עתידית, הוא ההתנהגות בעבר. את מצוייה במערכת מיטלטלת, מטרידה, מביישת, ופוגענית רגשית כבר 6 שנים, ולכן התהייה היא לא מה עושים איתו, אלא איתך. מה את מחכה, למה את מצפה. עצתי שתסתלקי מחיים שכאלו לפני שאת נלכדת בתוכם. קחי את העוז וההזדמנות: תחזרי להורייך, ובני את חייך מחדש. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה