הסתבכתי עין עבודה ואין קשר ואין הורות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

19/04/2017 | 15:55 | מאת: ל

מיואשת ומחפשת בת 43 יפה וסקסית אבל מחפשת עבודה ונחפשת קשר ומסובכת לא יודעת מה לעשות

מעט מידי מידע. לא ניתן לסייע, אלא כאשר תפרטי: שתיים שלוש שורות על תעסוקה בעבר, וכיוון רצצוי כעת במה או עם מה או עם מי מסובכת כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

29/04/2017 | 11:34 | מאת: מיואשת ומחפשת שכחתי שם משתמש

עבדתי כפקידה בביטוח התמחתי בתיוק עזבתי כשעמדו לעבור לפתח תקווה כי הלחיצו אותי בבית למרות שזאת לא בעיה לנסוע לפתח תקווה., הסתבכתי כי התחשק לי להכנס להריון מייד ומצאתי בחורים מתאימים חלקית ודיברתי שטויות. אני גם קצת לחוצה מהלהגיד בראיון ובכלל עם גברים ובעבודה מה להגיד ואיך לדעת מה לא להגיד כי היתה לי תאונה לפני שלושים שנים היה משפט 6 שנים ואחר כך הייתי באפוטרופסות בגלל שהעורך דין שלי סידר אותי וברגע האחרון שכנע את השופט שימנו לי ומאוד סבלתי עשר שנים. אמא שלי היתה בטוחה שזה טוב כי זה שמר לי על הרכוש ולא הבינה כמה שזה פגע בי. קיבלתי פיצויים והייתי במשבר שלא קשור והרבה זמן לא עבדתי. כי בהתחלה מישהו בעבודה העליב אותי ועזבתי ואחר כך נפטר מישהו צעיר שהכרתי הכל היה מזמן. הנושא הזה עולה כי לא הייתי בצבא וכי לא עבדתי הרבה זמן.

הדברים שמסבירים את הקשיים שלך והתהליכים שיכולים לסייע מורכבים מדי כדי להתאים לסיוע אינטרנטי, בנוסח של שאלה ותשובה. סביר שהכיוון המומלץ הוא פניה לביטוח הלאומי לקבלת זכאות כמתקשה בהסתגלות. יש להם מערכת משקמת טובה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

02/05/2017 | 15:55 | מאת: הסתבכתי

אני לא רוצה להתעסק עםביטוח לאומי ולא עם המערכת המשקמת שלהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה