פער גילאים ביחסים............

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/04/2017 | 21:14 | מאת: מורן

שלום, אני בת 34 הבן זוג שלי 55.. אנחנו רווקים.אני בחורה מאוד נאה תמיד יצאתי עם בני גילי ואף צעירים ממני הכרתי את בן זוגי המבוגר ממני בפער של 20 שנה ואני מרגישה שמצאתי את האחד הוא ממש החצי השני שלי ,אני רוצה להביא ילד לעולם איתו ומודאגת מאוד מגילו המבוגר ודי מתביישת שאני בזוגיות עם בחור שמבוגר ממני בכל כך הרבה שנים... מתביישת מאוד מה יגידו בחברה,לא הרבה יודעים על הקשר איתו חוץ ממשפחתי ומשפחתו וכמה חברים משותפים ..בסביבה הקרובה שלי איני מספרת על כך.. האם זוגיות כזו יכולה להצליח אם יש בסיס טוב אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני החשש העיקרי מה יגידו בחברה ומה ירגיש הילד שיבוא לעולם לאב שיחסית מבוגר האם לפרק את הקשר? אני לא יכולה לאורך זמן להחזיק קשר שבו אני מתביישת ממה יגידו עליי בחברה..ואני אובדת עצות

05/04/2017 | 22:14 | מאת: תגובתי

יש כאלו שמרגישים בפנים מתי ולמה הם מאושרים ויש כאלו שמרגישים מאושרים רק כאשר האישור החברתי ניתן להם להרגיש ככה. פערי גיל כמו אצלכם הם חריג בתרבות הישראלית, אבל לא בקהילות אירופאיות ואמריקאיות. כדאי שתתבונני בעזרת הדמיון על שניכם בעוד 3, 5, 10, 15 שנים: למי תהיה סבלנות ונאורות להיות הורה? להיות בן זוג אוהב, להיות קשוח וחזק מספיק לטלטלות של תעסוקה, בריאות, ויחסים עם המשפחה המורחבת? בקיצור: זה לא הגיל, אלא התרגיל. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה