בבקשה עזרתך בדחיפות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/06/2016 | 09:48 | מאת: אורית

דר שלום רב בת 42 בריאה בדרכ. נפיחות כל הזמן בבטן. חשבו גזים וחומציות אבל כלום לא עוזר. בצקת ברגל שמאל מהקרסול למעלה בחודשים האחרונים וכאבי גב תחתון ורגליים . לפני 3 שבועות בדיקה גניקולוגית שגרתית. אובחנה שחלה ימנית פוליציסטית. בשחלה שמאלית גוש סולידי בגודל 6.5 סמ. הופניתי לבדיקות מרקרים הכל תקין. בסיטי עם חומר ניגוד נראה גוש סולידי 6.5×4 4×5.5 עם האדרה מסביב ובמרכז מעל שלפוחית השתן אך אינו מחובר לשלפוחית. הופניתי לניתוח בביהח. שם המנתח טען שנראה לו שזה מיומה על גבעול. הוא ינסה בשיטה הלפרסקופית ואם לא יפתחו לאחר בחינת הנושא אני תמהה... האם רחם שרירנית לא היתה מצויינת מיידית בבדיקת הגניקולוג? האם לא רואים אם הגבעול בסיטי? אודה לכל הארה או מה זה יכול להיות אם לא מיומה? האם עדיף שאבצע כבר כריתת רחם היות ואיני יכולה גם ככה להיכנס להריון.

שלום רב, משום שהייתי בחו"ל לא ראיתי את פנייתך. אני מאמים שהכל כבר בסדר ואת עברת את הניתוח בשלום. במידה ואת עדיין זקוקה לעזרתי נא לפנות שינית.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם