טיפול בזריקת סיינה בכדי להוריד את הדימום בשל מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

20/03/2012 | 11:20 | מאת: שירה

שלום דר' פרידמן יש לי מיומה בגודל 6 ס"מ הרופא הציע לי את זריקת הסיינה אך יש לי כבר דימום או מחזור לא יודעת כבר יותר מ3 שבועות האם זה תקין לא יודעת רק זה בלתי נסבר בעבר קיבלתי זריקת דיפו פרוברה וגם אז היה דימום 3 חודשים כך צריך לסבול זה נורמלי עד שיפסק הדימום ובסוף קיבלתי הורמונים לסידור המחזור אנא עזור לי תודה

שלום רב, זריקת הסיינה נמצאת בשימוש כאמצעי למניעת הריון, אך גם ניתן להשתמש בתרופה נגד דימום רחמי לא סדיר. יחד עם זה במקרה שלך הסיבה לדימום לא ברורה לכן אני ממליץ לבצע בנוסף לאולטרסאונד בדיקת היסטרוסקופיה (הסתכלות לתוך הרחם) וגם לבצע ביופסיה של רירית הרחם. כמון כן יש לשקול טיפול בשרירן שלך בשיטה של אולטרסאונד ממוקד - FUS .

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם