actonel or fosavance

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

18/01/2011 | 21:12 | מאת: טזי

בבדיקה האחרונה של צפיפות העצם מצאו לי T SCORE -3.7 LUMBAR SPINE רופא משפחה הציע לי לקחת FOSAVANCE פעם בשבוע. לנסות ואם לא טוב תציע לי משהו אחר. כיוון ששמעתי על ACTONEL רציתי לשמוע את דעתך אם היה עדיף להתחיל מההתחלה עם ACTONEL - אני בת 64 ויש לי חוסר ויטמין D ולא מקבלת שום תרופה אחרת - בתודה מראש על תשובתך המהירהץ

שלום. פוסאוונס הינה שילוב של פוסאלן, תרופה לאוסטאופורוזיס השייכת לאותה קבוצה אליה שייכת אקטונל, ושל ויטמין די. הטיפול באוסטאופורוזיס כולל סידן, ויטמין די ובמידת הצורך תרופות. ניתן להוועץ גם עם רופא אוסטאופורוזיס שיתאים את הטיפול עבורך.

מנהל פורום שברי צוואר הירך