אקלסטה ורמת ויטמין D

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

18/11/2015 | 18:25 | מאת: DS

שלום, בהנתן שרמת ויטמין D נמוכה מהמומלץ, האם צריך לנרמל את רמת ויטמין D לפני קבלת עירוי אקלסטה? האם אפשר לעשות זאת תוך כדי הטיפול? תוך כמה זמן ממתן ויטמין D בטיפות עולה רמתו לנורמה?

שלום רב. חד משמעית - רמת ויטמין די צריכה להיות תקינה לפני עירוי אקלסטה. מהירות העליה תלויה ברמת החסר ובמינון - תוך חודש אפשר במקרים מסוימים להשיג רמה תקינה. רפואה שלמה

18/11/2015 | 20:07 | מאת: DS

תודה על התגובה האם רמת ויטמין D של 63 nmol/L הינה תקינה? אם היא נמוכה מדי, מה המינון הנדרש כדי לנרמל אותה ומה פרק הזמן הנדרש לכך?

מנהל פורום שברי צוואר הירך