אקלסטה וכאבי ראש.

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

12/07/2015 | 01:30 | מאת: אוה

שלום רב, לפמי כ-3 שבועות קיבלתי עירוי של אקסטה, מאז כמעט כל יום אני סולת מכואבי ראש, ואיני חשה במיטבי. אני לוקחת גם ויטמין D3 2000 ו B12 וקלציום. האם יכול להיות קשר לאחד מהתרופות האלה לכאבי הראש. רב תודות מראש.

אוה שלום רב. עירוי אקלסטה עלול לגרום לתופעה דמוית שפעת כולל כאבי ראש, מספר ימים לאחר הזריקה. שלושה שבועות נראה חריג. ויטמין די, בי 12 וסידן אינן גורמות לרוב לכאבי ראש. מציעה שתיגשי להבדק אצל הרופא שלך. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך