אוסטאופניה קשה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

10/01/2011 | 19:15 | מאת: רחלי

היי רציתי לשאול לגבי אוסטאופניה קשה קראתי שמומלץ לעשות ספורט איזה סוג של ספורט? אני לוקחת ACTONAL + CALCIUM+D וראיתי שבמהלך שנה וחצי אם התרופות אין שיפור אלה החמרה מה היית ממליצה לי לאן לפנות אני מאוד מודאגת אני בת 46 תודה

רחלי שלום רב כל ספורט עוזר, במיוחד תרגילים נושאי משקל כגון הליכה או התעמלות בונה עצם או פלדנקרייז. מומלץ לפנות למרפאת אוסטאופורוזיס באזור מגורייך או לאנדוקרינולוג. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך