המו הקשר בין כאבי גב לאוסטאופורוזיס,

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

04/10/2012 | 15:37 | מאת: מלכה

לאחרונה אני סובלת חדשות לבקרים מכאבי כב חוזרים ונשנים . לדעת האורתופד זו תופעה ידועה של אוסטאופורוזיס.אם כך מה ניתן לעשות בכדי לעצור את חזרת הכאבים אני מטופלת לאורך שנים בפועלן ובשנים האחרונות באקטואליה.תודה

שלום רב. איני יודעת כיצד נפלה טעות בהבנה בינך לבין האורטופד, כי אוסטאופורוזיס אינה גורמת כאבים, אלא אם מלווה בשברים. אם אכן התרחשו שברים תוך כדי טיפול בפוסאלן או אקטונל, יש לחשוב על החלפת התרופות. אם לא מדובר בשברים, יתכן והסיבה לכאב גב אינה אוסטאופורוזיס. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך