אוסטרופורוזיס

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

10/12/2011 | 19:17 | מאת: חיים

אני גבר בן 50 + ידוע שיש לי טסטוסטרון נמוך מאוד אם בכלל מגיל צעיר מאוד, זה מבדיקה שנערכה לי לפני כ-30 שנה ע"י אנדרוקולוג מומחה ואז נאמר לי לצערי שאין פתרון לבעיה,ואין טיפול תרופתי לנושא, זכור לי שנאמר אז שהבעיה נובעת מאי תפקוד בלוטות, עקב כך לא קיבלתי שום טיפול תרופתי בנושא וכמו כן לא הייתי במעקב כלשהו.היום לאור התפתחות האינטרנט וכל המאמרים שאני מוצא שאלתי היא: האם יש מצב שאני יכול ללקות באוסטיאופורוזיס או בעיות אחרות ?

שלום חיים אכן כך, ממליצה לך לבצע בדיקת צפיפות עצם. כמו כן בהחלט קיים טיפול בטסטוסטרון לגברים עם מחסור בהורמון זה, בזריקות או במשחות. אנא פנה לאנדוקרינולוג. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך