כמות גדולה של סדרואידים

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

23/11/2010 | 22:51 | מאת: ציפי

ילדה בת 14 צרכה 4 שנים סטרואידים עברה השתלת מח עצם לפני 3 שנים, ולפני חודש עברה השתלת ריאות, השאלה עם העצמות שלה והגדילה יחזרו כפי שהיו והיא תמשיך להתפתח כרגע במינון נמוך להפסקת התרופה כל העצמות כואבות לה מגיבה טוב להשתלה,אשמח לתשובה,

שלום רב ציפי וסליחה על העיכוב. ראשית, שתרגיש טוב הילדה. הסוגיה היא מורכבת. סטרואידים משפיעים הן על הגדילה והן על העצמות ומומלץ, במקביל למעקב אצל המטולוג שמטפל בילדה, להיות במעקב אצל אנדוקרינולוג ילדים. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך