צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

06/06/2011 | 10:11 | מאת: שרון

עשיתי בדיקת צפיפות עצם והתוצאות הם עצם הירך -2.4 עמוד השדרה -1.8 האם זה אוסטאופורוזיס? והאם אני צריכה פוסלאן? אני בחורה בת 44

13/06/2011 | 08:45 | מאת: שרון

כתבתי לך על התוצאה שקיבלתי בבדיקה לכולם ענית ועליי דילגת אשמח על תשובתך

שרון שלום. סליחה שהודעתך "נשמטה". הערכים בבדיקתך הינם בתחום " אוסטאופניה" , מיעוט עצם. בגיל צעיר כ 44 לרוב לא נהוג לתת פוסאלן, מומלץ לפנות למומחה על מנת לברר מדוע יש לך צפיפות עצם נמוכה וכן לקבל המלצה לתוספי תזונה, כגון סידן וויטמין די. רפואה שלמה .

מנהל פורום שברי צוואר הירך