בעיה בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

25/08/2011 | 17:57 | מאת: יבגני

שלום דר' קראוס, לפני כ-3 שבועות גילו אצלי בעיות בבלותת התריס, שמאוד מדאיגות אותי. כיוון שכרגע אני עובד בקנדה והבדיקות גם כן נעשו כאן, אני אצטט לך את התוצאות באנגלית ע"מ להיות מדויק ביותר: מסקנות מבדיקת אולטרה-סאונד: THYROID SONOGRAM 1. hyperplastic nodule (1.2 cm) at the mid portion of the left lobe with areas cystic degeneration 2. normal appearing bilateral cervical lymph nodes תוצאות בדיקת הדם: LYMPH 0.8 EOS 0.0 BASO 0.0 TSH <0.03 בדיקת שתן: BLOOD - TRACE אלה הם כל התוצאות הלא תקינות , כל השאר היה בסדר. לצערי אין כאן בפורום אופציה לצרף קובץ, אחרת הייתי שולח לך את כל התוצאות... הפנו אותי לכירורג והתור רק בסוף ספטמבר. הבדיקות האלה מאוד מדאידות אותי... עד כמה זה מסוכן ????? מה אתה יכול לייעץ לי ? מראש תודה רבה לך ! תשובתך מאוד חשובה לי...

הממצא בבלוטת התריס דורש ניקור במחט (FNA ), הממצא בשתן של כדוריות אדומות (אצל גבר) דורש גם הוא ברור פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית