בלוטת התריס- שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

26/08/2016 | 12:07 | מאת: קרן

שלום, בת 18. מיזה חודש אני סובלת מקושי להירדם, דופק מהיר מאוד במנוחה סתם ככה (120), לחץ דם גבוה, לעיתים תחושת לחץ לא מוסברת, רעד ניכר בגוף בעיקר בידיים, ירידה של חמש קילו בשבועיים ואכילה רגילה ואפילו מוגברת וכאבי ראש ותחושת לחץ באיזור של העיניים עם רגישות מוגברת לאור. ביצעתי בדיקות דם הקשורות לבלוטת התריס והתקבלו תוצאות: TSH 0.6 T4 FREE 33.2 , אשמח לדעת את דעתך בנושא עד שאקבל את תוצאות המיפוי.

לך סמני פעילות יתר של בלוטת התריס פני לטיפול לאנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית