תוצאות ניקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

08/01/2015 | 22:00 | מאת: ליאת

שלום אודה לכם בפענוח תוצאות ניקור בלוטת התריס . אונה ימנית - קולואיד חופשי, קבוצות של תאים פוליקולרים, קבוצות של פוליקולרים שלמים רבים, קטנים ובינוניים ומאקרופגים מלאי פגמנט . זפק קולואידי אדנומטוטי עם דימום ישן. קבוצה 2. אונה שמאלית -חומר דמי דל קולואיד ונמצאו קבוצות של תאים פוליקולרים, קבוצות רבות של מיקרו פוליקולרים ולימפוציטים בקבוצות עם סימני הרס ובצורת מרכזי נבט מעטים. היפרפלזיה מיקרו פוליקולרים. קבוצה 2. תודה

אנא הפנה שאלה זו לפתולוג מומחה לבדיקת בלוטת התריס פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית