חשד לפעילות יתר של הבלוטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

19/09/2014 | 18:50 | מאת: נדב

שלום אני בן 39 בריא בדרכ לפני כחצי שנה התחילו להופיע תופעות של הפרעות שינה כאבי שרירים דופק מהיר ירידה במשקל רעד בשרירים התקפי חרדה, בבדיקות דם תפקודי בלוטת תריס tsh 2.11. Ft4. 12. Cortiso 8 am 602 אנדוקרינולוגית בדקה והרגישה גוש בבלוטת התריס, בוצע us :אונה שמאלית מכילה קשר היפואואי ממ עם הסתיידות נקודתית בתוכו קשר מעורב עם מרכיב ציסטי 12x16 קיבלתי הפניה ל fna אשר יבוצע רק בסוף אוקטובר. מה עליי לעשות? מרגיש לא טוב תודה רבה

לחזור על בדיקת תפקודי בלוטת התריס, לבצע בדיקת FNA של הקשרית ולפנות לייעוץ לאנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית