דיאטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

13/12/2012 | 16:51 | מאת: מילי

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח כריתת אונה ימנית בבלוטת התריס עקב קרצינומה פפילרית. לאחר מכן נכנסתי להיריון, כיום אני חצי שנה לאחר לידה ומאוזנת מבחינת בלוטת התריס. שאלתי היא, נשארתי עם עודף משקל עקב ההריון וישנה דיאטה שנקראת HTC שמבוססת על אצות. האם ישנה בעיה עם אצות לאחר מה שעברתי למרות שאני מאוזנת. תודה אם כן, ישנם דברים נוספים שלא מומלצים לי? תודה

חשוב ביותר לעקוב אחר האונה השניה של בלוטת התריס מבחינת הטיפול שקבלת בקרצינומה פפילרית. אין מניעה ידועה מדיאטת אצות כל זמן שמתקיים מעקב אחרי תפקודי בלוטת התריס, ואולטרסאונד של אונת הבלוטה שלא נכרתה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית