תופעות לוואי euthyrox 50

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

16/08/2012 | 22:25 | מאת: יחיאלה

שלום רב, אני בת 40, בריאה באופן כללי, לפני שנה גילו שיש לי השימוטו והתחלתי ליטול את ה euthyrox לקח חודשיים במינון של יום אחד 50 ויום אחכ 100 לסרוגין ואני מאוזנת לאורך כל התקופה בדיקות אחרונות בוצעו לפני 10 ימים ואני מאוזנת Tsh 0.69 T4 21.3 עד כה הרגשתי בסדר גמור אבל... לפני חודש וחצי התחילו תופעות לוואי שנראה לי שקשורות לכדור: דפיקות לב ודופק מואץ, זרמי חום , בחילות, חולשה, עייפות, המחזור היה סדיר וכעת גם מאחר בשבוע, התופעות מתחילות פתאום באמצע הלילה, ואני מתעוררת מהשינה עם דפיקות לב וזרמי חום בגפיים, וכמו שזה מגיע, כך זה גם עובר אחרי שאני עסוקה בלהירגע מהלחץ שכרוך בתופעות האלו... עשו לי בדיקות דם ובדיקות לבביות אקו, אקג וזה נמצא תקין אשמח לקבל תשובה כנה, האם יתכן כי יש קשר בין הכדור לתופעות האלו ומה ניתן לעשות תודה רבה

עושה רושם שיש קשר ומדובר בסמני יתר פעילות של הבלוטה. אולי הורדת חצי כדור תעזור. אך מציע לווסת את הטיפול בהשגחת אנדוקרינולוג אם המחזור איננו מופיע כדאי גם לשלול הריון פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית