זיעה מוגברת בלילה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

29/04/2012 | 18:15 | מאת: גלעד

שלום, שמי גילי בן 30 בד"כ בריא. שאלתי היא האם יש קשר לזיעה מוגברת בלילה שאחרי פעילות גופנית מוגברת אני משחק כדורגל אחת לשבוע ובאותו לילה מזיע בטירוף, מחליף חולצות במהלך הלילה,טמפ' החדר נעימה. נסיתי להוריד הסמיכה מעליי אך אז מתחיל להיות לי קר. הדבר קורא בעיקר אחרי יום של פעילות גופנית מואמצת אבל היו גם כמה לילות שהזעתי בלילות שבימים שלפני לא הייתי עסוק בפעילות גופנית. אשמח להסבר ולדרכי טיפול

צריך לברר בעיה של פעילות יתר של בלוטת התריס בשלב ראשון לשלוח בדיקות T3, T4 , TSH והמשך ברור אצל אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית