דיכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

29/04/2011 | 00:09 | מאת: דניאל

אני שלושה חודשים וחצי לאחר לידה והריון קשים. אני סובלת בנישואיי מאלימות רגשית,מילולית ומאיומים לאלימות פיזית . אני חשה מדוכאת ועצובה וחוששת שמא אחלה במחלה פיזית או אעבור התמוטטות עצבים. מה לעשות?

שלום רב, אני מאוד מצטערת לשמוע שאת סובלת מאלימות בבית. אני ממליצה לך לפנות לעזרה. ישנן מספר עמותות שמסייעות לנשים דרכן ניתן לקבל גם טיפול פסיכולוגי, עזרה סוציאלית וכו'. את יכולה להתקשר לויצ"ו שמפעיל קו חירום לנשים מוכות, מרכזים לטיפול, ייעוץ פסיכולוגי ומשפטי 1-800-39-39-04 פועל 24 שעות בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה