הפניה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

18/03/2011 | 22:34 | מאת: א

אני חברה בקופח כללית. ידוע לך אם ניתן שירותים מהסוג הזה ואם כן יש לך רופא שתוכלי להמליץ לי עליו שעובד בכללית. אשמח ואודה לך קשה לי מאוד ךחשוב על טיפול שידרוש ממני. אני בתקופה עמוסה מאוד כרגע. אחת העמוסות שהיו לי אי פעם. לא הייתי רוצה להתחיל בשינןי שיערער אותי אלא רק שיתמוך ויהווה משענת. לא חושבת כלל על טיפול פביכואנליטי או קוגנטיבי. התנהגותי. אני חושבת שזה בדיוק מה שאני צריכה. אבל.. מה דעתך. באמת אפשר להשלים עם כאב הלב הזה. לא בטוחה

שלום רב, טיפול קוגניטיבי התנהגותי לא יערער אותך אלא יעזור לך להתגבר על החרדות והפחדים. תוכלי לעבור על רשימת הפסיכולוגים של הכללית אותה את יכולה למצוא באתר של הכללית תחת שמך. לרוב כתוב ליד כל שם במה הוא מתמחה. תחפשי פסיכולוג שמתמחה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי או בטיפול בחרדות. בהצלחה, ד?ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה