פסיכולוג

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

02/02/2011 | 21:09 | מאת: שמעונה

היי, אני רוצה המלצה לפסיכולוג מכבי לטיפול בחרדות , אני חצי שנה אחרי לידה בחודש רביעי התינוק שלי נפטר בגיל חודש וחצי לאחר חודש וחצי של אשפוז לאחר ניתוח קשה במיוחד והפחדים לא עוזבים אותי אני מאוד חרדה לאיזה פסיכולוג אני צריכה ללכת יש המון קטגוריות אני לא מבינה בזה בכלל והנציגים של מכבי לא כל כך "מתעניינים" למה אני ללכת יש מישהו מומלץ אני גרה באזור המרכז -בת ים-חולון-ראשל"צ

שלום רב, אני מאוד מצטערת לשמוע. אני לא יודעת אילו פסיכולוגים עובדים דרך מכבי. לטיפול בחרדות מומלץ פסיכולוג שמטפל ב- CBT - טיפול קוגניטיבי התנהגותי. אם לא רשומה שיטת הטיפול תתקשרי ותשאלי. בהצלחה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה