האם לחזור לקחת כדורים?

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

03/10/2014 | 13:16 | מאת: ליה

שלום רב, אני חויתי בחיי מספר פעמים של דיכאונות אשר בהן ציפרלקס מאוד עזר לי לצאת מזה. כרגע אני חמישה ימים לאחר לידה שניה, לא מניקה כי זה טריגר מבחינתי לדיכאון. לאחר הלידה הראשונה שהיתה לפני שנתיים וחצי, חוויתי דיכאון לא קל אבל התרופה הוציאה אותי מסה והפכתי לאמא מסורה ואוהבת ונהנית מהחיים. כשהחל מבצע צוק איתן, הייתי בחודש שביעי ונפלתי למין דכדוך- לא נהניתי מהילד שלי וכל הזמן רציתי להיות לבד. כרגע אני אחרי הלידה ואני בסוג של דכדוך אבל במצב טוב יותר מהלידה הראשונה אבל אני מאוד חוששת שאני אגיע למצב של דיכאון. האם כדאי לחזור לקחת את הכדורים ולמנוע את המצב? תודה

שלום רב, בנושאים של טיפול תרופתי, ניתן לפנות לפורום פסכיאטריה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה