גמילה מקלונקס בחודש שביעי

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

14/07/2012 | 07:27 | מאת: הריונית חודש שביעי

שלום רב! מתחילת ההריון נאלצתי לקחת 1/2 כדור בוקר+ערב של קלונקס 0.5 מ"ג. בננוסף ל-50 מ"ג רסיטל. הפסיכיאטרית המטפלת שלי נמצאת בחו"ל ולכן אני פונה אליכם. נאמר לי ע"י רופא הנשים כי עליי לרדת באופן הדרגתי עם הקלונקס. אני בשבוע 27 (חודש שביעי)! לשמחתי, הפסקתי לבד ללא שום קושי את ה-1/2 כדור של אחה"צ, כי שכחתי לקחת אותו כמה שבועות ולא היתה לי שום תופעת לוואי . כרגע עליי לרדת ב-1/4 כדור. כמה ימים עליי להמשיך 1/4 כדור עד הפסקה לגמרי? שאלהנוספת: בכל ערב לפני השינה אני לוקחת 1 כדור רסיטל 40מ"ג ועוד 1/2 כדור רסיטל 20 מ"ג. האם אפשר לפצל את הכדורים: 1/2 בבוקר ושלם בערב? אודה לכם על תשובתכם המהירה, בברכה, הריונית חודש שביעי.

שלום רב, אני מציעה לך לפנות אל רופא המשפחה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה