בהריון ראשון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

20/05/2012 | 16:38 | מאת: יפית

שלום, אני בת 29.3 בהריון ראשון בשעבוע 14, כל הבעייה התחילה עם תחילת ההריון כשבן זוגי שהינו גרוש עם ילדה קיבל רגליים קרות לכשנודע לו שכללה אינספור פרידות ריבים פעמיים קבעתי תור להפלה עד שכשאמרתי לו שאני לא רוצה יותר הוא התהפך התאפס ואמר שהוא רוצה. מאז אני לא רגוע ורוצה שיחתום על הסכם ממון שבו תביעת מזונות והפרדת רכוש וכל ריב איתו מעלה אצלי התמוטטות עצבים בכי היסטרי ורצון לעשות הפלה ולפרק את כל הסיפור לתשומת לבך יש לי חתונה מתוכננת לעוד שלושה שבועות מה שמוסיף לי מתח רב אני באמת לא יודעת מה לעשות אני אחרי טיפול פסיכולוגי אבל בסופו של דבר ההחלטה הינה שלי בלבד ואני אובדת עצות מה שגם באפיסת כוחות נפשיים וגופניים וחוששת לעובר אודה לעזרתך

שלום רב, אני מצטערת לשמוע על הקשיים ביניכם. אני מציעה לכם לפנות לכמה פגישות של טיפול זוגי על מנת לבסס את תחושת האמון והבטחון בקשר ולעבור את התקופה הקרובה ביתר קלות. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה