איך מתמודדים עם דיכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

06/08/2011 | 18:24 | מאת: שיר

איך מתגברים על הכאב הנפשי הנורא? איך מתמודדים עם הפחד להיות לבד? איך יוצאים מזה. הכאב הוא בלתי נסבל. אני מרגישה שאני שוקעת.

שלום רב, ראשית עלייך לפנות לטיפול אצל פסכיאטר או פסיכולוג קליני שמתמחה בטיפול בדיכאון. עם טיפול נכון, הדיכאון יכול לחלוף בתוך 2-4 חודשים. בנוסף בתקופה זו את צריכה לבקש ממשפחתך עזרה פיזית בבית ובטיפול בתינוק (או לקחת מטפלת) וכן לחלוק עם אנשים הקרובים אלייך את הרגשות הקשים שאת חשה. תנסי למלא את יומך בפעילויות שבעבר נהנית לעשות, אפילו כאשר אין לך חשק. תנסי לפגוש חברות או תצטרפי לקבוצת אמהות הנפגשת באופן קבוע. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

13/08/2011 | 13:25 | מאת: אמנון בצלאל

שלום שיר האם ניסית טיפול בשיטה שנקראת EFT. אני יודע שהשיטה עובדת יפה על בעיות רגשיות. בנוסף יש צמחים שיכולים לאזן באופן הורמונאלי כגון שיח אברהם.

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה