דכאון בלידה? צריכה עזרההה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

09/08/2019 | 18:07 | מאת: 1234נטע

אני בהריון. יש לי 3 ילדים. זו פעם ראשונה שאני מרגישה כך בהריון. הייתי מרגישה רע אחרי ההריונות אבל לא במהלכן. אין לי חשק, תאהון וכוח לכחום. מנסה להתנהל רגיל עבור הילדים אבל ממש קשה לי נפשית. לא מצליחה להפסיק לחשוב. הראש משגע אותי. איך אני יכולה להרגיע טת עצמי??

הי, יש מצבים רגשיים במהלך ההריון שדורשים עזרה מקצועית. אם את מרגישה כך מעל שבועיים כדאי להתייעץ עם אחות טיפת חלב או לפנות לפסיכולוגית שמתמחה בנושא. את זכאית לטיפול במסגרת הקופה וחבל לגרור את המצב הזה במשך כל ההריון. לצערי אין לי יכולת לדעת ממה את סובלת ולכן קשה להציע מה הדבר הנכון לעשות כדי להרגיע את עצמך. במצבים מסויימים יכול לעזור לך לעשות מיינדפולנס (סוג של מדיטציה) תוכלי למצוא קורסים ואפילו הקלטות און ליין אבל למצבים אחרים זה לא יעזור ולכן חייבים לעשות הערכה מקצועית לפני שנותנים המלצה. בהצלחה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה