תחושת דכאון בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

14/01/2018 | 10:44 | מאת: תחילת הריון

ממש תודה על הפורום הזה. עברתי שנתיים מאוד קשות. אובדן אישי כבד,ומחלה בזה אחר זה. עברתי הפלה בשבוע 7 לפני כמה חודשים וכרגע בתחילתו של הריון שני. אני באפיסת כוחות,ללא כל מוטיבציה,בלי מצברוח ובלי חשק לכלום. במצבים הקשים הקודמים הצלחתי איכשהו לתפקד. האם זה נורמלי ? איך כדאי להתמודד עם זה ? (יודעת שמותר ספורט אבל אחרי ההפלה הקודמת מעדיפה להימנע ליתר ביטחון)

אני מאוד מצטערת לשמוע על כל הסבל שעברת. אין ספק שלאחר כאלה אובדנים יותר נשים חשות כפי שאת מתארת כעת. אני מאוד ממליצה לפנות לאשת מקצוע, עובדת סוציאלית או פסיכולוגית, שתעזור לך לעבד את כל האובדנים שחווית ולהגיע ללידה הזו יותר פנויה רגשית. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה