איך להתמודד עם טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

20/05/2011 | 13:38 | מאת: לימור

בעלי בעל ספירת זרע נמוכה ואני לא רוצה בטיפולים מהפחד גם היחסים בנינו טעונים אני מפחדת לעשות בגלל שהוא מפונק איך מתמודים אם בנאדם עקשן וקשה שכול דבר חושב שצודק וצריך להגיד לו אמן .? וזה מקטע של אגו ?? ואף תמימות יתר ולא לומד מטעיות והוא מלא טעיות בלי תהליך של חשיבה מוקדמת וזה מוביל לפיצוצים?

שלום רב, טיפולי פוריות יכולים להיות מתישים ולהעמיד את הזוגיות במבחן קשה.אני מציעה לכם לפנות לטיפול זוגי בכדי לברר אם אתם רוצים להכנס לתהליך כזה ביחד. בטיפול תוכלו לקבל גם כלים להתמודדות.במידה והוא לא יסכים לטיפול, תוכלי לגשת בעצמך לייעוץ ולקבל כלים על מנת להתמודד איתו ועל מנת להגיע להחלטה. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה