אימון במהלך הפגרה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

07/05/2012 | 00:15 | מאת: שבי

למה אומרים ששחקני כדורגל בפגרה צריכים לעבוד על (היפרטרופיה), לעלות מסה בשרירים? ובמהלך עונה לעבוד על כח מתפרץ יותר? מאיפה המחשבה הזו שכולם אומרים שחשוב לעלות מסה שרירית במיוחד על ידי משקלים גובהיים בחדר הכושר? אשמח עם תסביר לי מעט תודה רבה

אימון כוח מגדיל את המסה השרירית ואת ריכוז הסיבים הלבנים. לאחר מיכן אפשר לשפר גם יכולות של כוח מתפרץ המשלבות גם תרגול עצבי מורכב. בניית התשתית ולאחריה ישומים. יחד עם זאת הדגשים לבנייה של מסת השריר אינם נכונים לכולם, תלוי מאוד בנקודות החולשה והחוזקה של הספורטאי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ