שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

30/01/2014 | 22:43 | מאת: ליאור

באחד התגובות שלך רשמת : טיפ לסיום תיסוף מגנזיום ומעט קראטין יעודדו התאוששות שרירית וימנעו פציעות. 1. איך תוספים אלה מוניעים פציעות? 2.והאם שחקן כדורגל כמוני בן 20 צריך תוספים אלה? ומדוע כן/לא? תודה חורש

קריאטין מסייע להזין את השריר באנרגיה (ATP) ולכן יכול לסייע לשריר במהלך תהליכי הפיזיולוגים של התאוששות ממאמץ. למגנזיום תפקידים רבים, בין היתר מאפשר הרפיה טובה של שריר לאחר כיווץ ולכן יכול למנוע כיווץ כרוני-טטני של סיבי שריר שעסטיי להאט את חילוף החומרים של השריר בסיום המאמץ.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ