מה חשוב

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

26/01/2014 | 23:11 | מאת: ליאור

אני בן 20 משחק כדורגל בקבוצה. מתאמן פעמיים בחדר כושר על מנת לעלות משקל. אני לוקח שייק חלבון לאחר אימונים. רציתי לדעת מה יותר חשוב להכניס לגוף מספר דקות בסיום משחק של 90 דקות בשעות הצהריים? 1.האם משקה איזוטוני 2.שייק חלבון+פחמימה קטנה נ.ב אני שותה משקה איזוטוני במחצית המשחק. שבוע טוב, ממני ליאור

משקה איזוטוני יאפשר, התאוששות טובה יותר לאחר האימון ולהחזיר את הנוזלים והמלחים שאיבדת במהלך הפעילות, שייק חלבון ימנע איבוד שריר. תוכל להשיג תוצאות דומות, עם עלויות זולות יותר אם תכין משקה איזוטוני בעצמך (ראה פוסטים קודמים) ותגיע עם כריך טונה בסיום האימון.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ