השלמה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

25/07/2013 | 23:32 | מאת: בר

חורש שלום, שאלתי אותך על אימון בטן לשחקן כדורסל בחדר הכושר וזה מה שהמלצת לי: "מספק לבצע 2-4 סטים של 20-30 חזרות המתבצעות במנחים שונים ואפקטיביות מרבית." רציתי לשמוע דעתך על אימון הבטן שלי בתחילת האימון. כחימום אני מבצע 2 סטים של כפיפות בטן על מזרון 25 חזרות. תרגיל שני: גשר צידי על כל כתף כ20 שניות, 2 סטים. תרגיל שלישי: גשר קידמי על פיטבול כאשר המקפרים על הכדור 20 שניות 2 סטים. מה דעתך? טנקס

נשמע לא רע, אבל למה שלא תוסיף פן פונקציונלי יותר לאימון הבטן שלך, כמו רוטציות מהירות עם כדור כוח לדוגמה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ